Ontmoet Team Scopisto

Dedicated developers:
al 10+ jaar

Het team van Scopisto bestaat uit dedicated developers in Nederland en Noord-MacedoniëGoed is voor ons nooit goed genoeg: wij gaan voor de allerbeste softwareoplossingen, binnen de planning en binnen budget. Je komt ons regelmatig tegen op tech-events en conventies, als echte vakidioten houden we onze skills namelijk graag up-to-date. Sterker nog: bij veel ontwikkelingen zijn we vaak de  early adopters. We implementeren direct en maken het ons snel eigen.

The name says it all

Waar we voor staan, zit diepgeworteld in ons DNA. En dat begint al bij onze naam: Scopisto. Wist je dat ‘Scopos’ Oudgrieks is voor doel en dat ‘Isto’ hier de overtreffende trap van is? Het zegt dus eigenlijk dat we het doel van jouw software extra scherp bewaken: en daarmee ook de achterliggende architectuur. Daarnaast is het een knipoog naar onze collega’s in Skopje, Noord-Macedonië.

100% Scopisto

Duurzame softwareoplossingen voor complexe vraagstukken: dat is wat ons drijft. Stopt het daar? Zeker niet! Onze developers houden hun kennis up-to-date en zorgen dat alle oplossingen voldoen aan onze kernwaardes. Zo ontwikkelen we niet alleen de beste software voor jou, maar maken we het ook 100% veilig, compleet en goed presterend.

Afspraak is afspraak

Bij Scopisto communiceren we open en eerlijk. Kunnen we een deadline niet waarmaken of denken we dat een oplossing niet haalbaar is? Dan zeggen we dat. Daarnaast sta je direct in contact met ons complete team. Geen tussenpersonen en geen ruis op de lijn, maar snel contact en bijsturen. Wel zo handig.  

Man in gesprek met een klant via computer

Wil jij weten wat Scopisto voor jou kan betekenen?

Van Baarn tot Skopje

Scopisto is gevestigd in Baarn. Hier bouwt Michiel Oliemans met zijn collega’s dagelijks aan de beste softwareoplossingen. Ook heb je regelmatig contact met onze collega-developers in Noord-Macedonië. Alle medewerkers van Scopisto zijn in het bezit van een VOG – Verklaring Omtrent Gedrag.

Kaart van Europa

ISO 27001 Certificering

Bij Scopisto maken we softwareoplossingen die gebruiksvriendelijk én veilig zijn. Dat laatste waarborgen we door onze ISO-certificeringen. Momenteel zijn we druk bezig om de eerste certificaten te behalen.